Kde se vzalo Carraro?

Typická italská káva, jejíž historii začal psát roku 1896 Gaetano Carraro v městečku Schio nedaleko známého města Vicenza. V malém krámku začal pražit první kávu Carraro pro své zákazníky.

1927 -  založil jeho syn Mario Carraro pražírnu kávy a začal s ditribucí kávy Carraro po celé Itálii

1962 -  dosáhla roční distribuce 120tun prodané kávy

1990 -  rozšířila firma Carraro ditribuci do ostatních zemí Evropy

1999 -  V novém průmyslovém areálu Schio byl otevřen nový velký závod s roční výrobní kapacitou   8 000 tun pražené kávy. Vyznačoval se špičkovými technologiemi a systémy a také metodami zpracování navrženými tak, aby udržely VÝJIMEČNOU KVALITU, která byla v průběhu let rozhodně sledována a dosahována

2011 - Byla vybudována mezinárodní prodejní síť pokrývající více než 50 zemí světa

Od svého skromného začátku v  Caffè Carraro upražili a namíchali více než 76 milionů tun skvělé kávy. 

Dnes je tento výjimečný pocit z Carrara dostupný nejen italským znalcům, ale také mezinárodním milovníkům kávy po celém světě.