Kakao
Kakao se získává z výběru nejjemnějšího kakaového prášku s obsahem kakaového másla 20/22 %.
Tento kakaový prášek je skvělý pro přípravu horké čokolády. Kromě toho se skvěle hodí k výrobě dezertů a koktejlů, stejně jako ke zdobení dortů, krémů a zmrzlin.
Tradiční komplexní proces výroby tohoto produktu, který se skládá pouze z těch nejlepších kakaových bobů.
K dispozici v 250 g i 500 g balení.
Kakao ZUCCHERATO, 250 g
Skladem
150,08 Kč
134 Kč bez DPH
134 Kč bez DPH
Kakao AMARO, 250 g
Skladem
222,88 Kč
199 Kč bez DPH
199 Kč bez DPH
Kakao ZUCCHERATO, 500 g
Skladem
313,60 Kč
280 Kč bez DPH
280 Kč bez DPH