Kde se vzalo Carraro?

Typická italská káva, jejíž historii začal psát roku 1896 Gaetano Carraro v městečku Schio nedaleko známého města Vicenza. V malém krámku začal pražit první kávu Carraro pro své zákazníky.
1927 - založil jeho syn Mario Carraro pražírnu kávy a začal s ditribucí kávy Carraro po celé Itálii
1962 - dosáhla roční distribuce 120tun prodané kávy
1990 - rozšířila firma Carraro ditribuci do ostatních zemí Evropy
1999 - V novém průmyslovém areálu Schio byl otevřen nový velký závod s roční výrobní kapacitou 8 000 tun pražené kávy. Vyznačoval se špičkovými technologiemi a systémy a také metodami zpracování navrženými tak, aby udržely VÝJIMEČNOU KVALITU, která byla v průběhu let rozhodně sledována a dosahována
2011 - Byla vybudována mezinárodní prodejní síť pokrývající více než 50 zemí světa
Od svého skromného začátku v Caffè Carraro upražili a namíchali více než 76 milionů tun skvělé kávy.
Dnes je tento výjimečný pocit z Carrara dostupný nejen italským znalcům, ale také mezinárodním milovníkům kávy po celém světě.