Kakao
Kakao se získává z výběru nejjemnějšího kakaového prášku s obsahem kakaového másla 20/22 %.
Tento kakaový prášek je skvělý pro přípravu horké čokolády. Kromě toho se skvěle hodí k výrobě dezertů a koktejlů, stejně jako ke zdobení dortů, krémů a zmrzlin.
Tradiční komplexní proces výroby tohoto produktu, který se skládá pouze z těch nejlepších kakaových bobů.
K dispozici v 250 g i 500 g balení.
Rychlé info
Kakao ZUCCHERATO, 500 g
Skladem
194 Kč
173,21 Kč bez DPH
173,21 Kč bez DPH
Rychlé info
Kakao AMARO, 250 g
Skladem
121 Kč
108,04 Kč bez DPH
108,04 Kč bez DPH
Rychlé info
Kakao ZUCCHERATO, 250 g
Skladem
105 Kč
93,75 Kč bez DPH
93,75 Kč bez DPH